luni, 27 iulie 2009

cronica de festival

Putini au ocazia de a lua de timpuriu parte la un eveniment de amploare, eu pot spune ca ma numar printre cei norocosi, si astfel cu mandrie imi trec in cartea de vizita experienta organizarii unui festival devenit emblematic pt spatiul tulcean, intrucat ii celebreaza diversitatea :Saptamana Filmului Interetnic. pt detalii suplimentare www.eudivers.ro.
In randurile de mai jos....voi asterne cateva impresii de final.
Oboseala...Ca dupa Saptamana Filmului Interetnic...dar hai s a ne gandim la ce a insemnat cu adevarat toata aceasta mobilizare de forte "eudiverse"; daca ar fi sa o luam cronologic ar fi sedintele premergatoare, in care intr-un moment de inspiratie al Anei Lazar a luat nastere si mascota noastra DIVI, care imediat s-a facut cunoscuta si indragit.
Apoi a mai fost un sprint dupa sponsorizari, unde criza a cam stranutat saraca de cati au pomenit-o, urmat de intalnirile cu reprezntantii comunitatilor, mai o conferinta de presa, iar de pe 20 iulie am intrat in paine propriu-zis .
Am dat curs maratoanelor de lipit afise, impartit flyere si celebrul aranjat al scaunelor...iar cand ceasul anunta momentul inceperii, treceam prin focul emotiilor cauzate de urcatul pe scena, unde unii au facut fata cu brio, altii vor face la anul:-" .
Insa in spatele acestor actiuni produsul finit ar fi acesta:am reusit sa descretim frunti tulcene, sa furam zambete sau lacrimi de bucurie, sa ne invartim in cercul diversitatii etnice, sa il cunoastem pe cel al diversitatii umane (revenind la lupta cu scaune voluntar vs cetatean).
Am continuat o traditie si am intarit un eveniment ce a devenit un veritabil brand tulcean, gustat din plin la nivel local si apreciat pe plan national.
Spuneam cumva ceva despre oboseala....ce e aia?
Felicitari tuturor; multumim Ana, multumim Andrei pt sansa pe care ne-ati oferit-o>:D<.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu