marți, 28 iulie 2009

....

ah...iar l-am scapat,e a nu stiu cata oara cand mi se intampla asta.dar vorba romanului"tot raul spre bine(poate)"...eu totusi inclin sa imi pastrez optimismul...ala nativ...dat de mama natura...altii zic ca e o carcteristica de zodie...asa o fi...n-am kef sa intru in polemik cu nimeni.dar tu,ai de gand sa ii faci concurenta "ganditorului"de la hamangia...aaa..probabil te intrebi la ce imi foloseste...pai...e micul meu pasaport catre lume,catre lumea ta,catre TINE...hmmm..dar acum e viza ta spre lume,spre lumea mea,spre mine...sa-ti spun ce si cum vad?pai...lucrurile stau cam asa;cand simt k toti cad prada unei plictiseli de tot(iar acel tot ma include si pe mn)...ma ajuta sa vad pata de culoare data de o buburuza ce pe neasteptate ,sosind din vazduh sparge ternul asfaltului si al blocurilor de pe vremea lui ceashk...imi dezmorteste simturile hibernande si simt cum vanticelul ce adie,se zburda prin par,acompaniat de mireasma teilor... ma ajuta sa fur un zambet vanzatoarei de la paine...si sa imprumut din exuberanta unei pustoiace de 5 ani...vad k deja vrei sa patrunzi in universul meu....totusi ce ar fi daca am renunta la intermediari,chiar si acesta e unul...sunt suficiente mastile in spatele carora ne ascundem...let's met face to face and know each other ;)...dar pana atunci...imi vreau pasaportul...multumesc pentru amabilitate
P.S....

3 comentarii:

 1. Sti...titlul blogului tau imi aduce aminte de o carte ce o iiubesc mult "Lorelei" mai ale primul capitol nu mai am cuvinte pentru compunere foarte frumos.Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte frumos. felicitari. te astept cu o parere si pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere